Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Captivi in zapada inalta de un metru

Captivi in zapada inalta de un metru

Dupa ce a fost "prins" aproape 24 de ore in nameti, pe un drum din Buzau, un autocar a fost "eliberat" cu lopetile de pompieri.

Buzau. Opt localitati au ramas fara curent din cauza viscolului, iar pe E85, mai multe masini, printre care si un autocar cu 40 de oameni la bord, au ramas, aproape 24 de ore, blocate in zapada de un metru.

Vrancea. Zeci de autoturisme au ramas blocate in nameti pe drumurile din judet. Printre acestea s-au numarat si un autocar, si un microbuz de pasageri, care aveau cate 20 de persoane la bord. In satul Voetin, o tanara a nascut singura acasa, asistata de medici prin telefon, dupa ce ambulanta a ramas blocata pe drum.

Galati. S-a circulat cu restrictii, pana ieri dupa-amiaza, pentru ca utilajele de deszapezire sa poata interveni. Zeci de masini au ramas blocate pe drumurile din judet.

Ialomita. 12 drumuri erau inchise, ieri, din cauza zapezii, iar pe DN 2, intre localitatea Cotorca si municipiul Buzau, cateva sute de masini erau blocate de 18 ore.

Timis. Un barbat de 60 de ani, fara adapost, a murit de frig, ieri, in masina in care "locuia". Hunedoara. Un barbat de 60 de ani a fost strivit de un utilaj de deszapezire care a derapat.
17 decembrie 2009, Sursa: Libertatea
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.