Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza pentru miercuri, joi si vineri

Prognoza pentru miercuri, joi si vineri

Miercuri:
Vremea se va mentine inchisa si rece si va ninge in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, in sudul Dobrogei si in sud-estul Munteniei precipitatiile vor fi mixte si se va forma polei. In sud-estul tarii, cantitatile de apa vor fi, izolat, mai importante, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, viscolind si troienind zapada. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre - 10 si 0 grade, posibil mai coborate in estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative

Joi:
Vremea va fi rece, local geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, va ninge pe arii extinse in est si sud-est si local in rest. Vantul va mai avea intensificari, indeosebi in prima parte a intervalului, in Dobrogea si Baragan, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad, iar cele minime, in general, intre - 12 si -4 grade.
 
Vineri:
Vineri vremea se va mentine rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse in sudul teritoriului si local in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre - 9 si 1 grad, iar cele minime se vor situa intre - 15 si - 5 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.
16 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.