Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninge pe arii extinse

Ninge pe arii extinse

Vremea va fi inchisa si rece. In sudul, sud-estul tarii si la munte, va ninge pe arii extinse, vantul va prezenta intensificari, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In Dobrogea, sudul Olteniei si al Munteniei vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ploaie. In restul teritoriului, ninsorile se vor semnala local.

In Bucuresti, meteorologii ne promit o vreme ceva mai buna decat duminica. Tot rece va fi, dar vom avea parte si de perioade insorite. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade. Presiunea este de 755 coloana de mercur si scade.

La munte, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va ninge ziua izolat si slab in toate zonele montane, iar noaptea local in Munţii Banatului, unde si vantul va prezenta intensificari. Valorile termice vor fi asemanatoare cu cele din intervalul precedent.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre - 3 si 6 grade, iar cele minime intre - 8 si 2 grade.
15 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.