Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece

Vremea va fi rece

In tara, vremea va fi rece. Ziua, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, centrul si nordul tarii unde izolat vor fi ninsori slabe. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua si local va ninge in Banat, Oltenia si zona Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, spre sfarsitul intervalului, in regiunile sudice.

In Bucuresti, dupa o noapte destul de rece, si numai un grad, urmeaza o zi mohorata. Totusi sansele sa vedem primii fulgi de nea este destul de redusa. In zori termometrele arata -3, -2 grade Celsius si pana la amaiza mercurul din termometre abia trece cu 1, 2 grade peste pragul de inghet.

La munte, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va ninge ziua izolat si slab in toate zonele montane, iar noaptea local in Muntii Banatului, unde si vantul va prezenta intensificari. Valorile termice vor fi asemanatoare cu cele din intervalul precedent.

Temperaturile maxime
se vor incadra intre - 3 si 5 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -9 si -1 grad, mai scazute in depresiuni.

14 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.