Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iarna a venit in cea mai mare parte a tarii

Iarna a venit in cea mai mare parte a tarii

Iarna a venit in cea mai mare parte a tarii. A nins in Moldova, in sud-vestul tarii si la munte, dar si in Capitala. si acum mai fulguieste usor. Frig si vant puternic si la Constanta, unde porturile au fost inchise din cauza conditiilor meteo.

In Bucuresti, dupa o noapte destul de rece, si numai un grad la aceasta ora, urmeaza o zi mohorata. Totusi sansele sa vedem primii fulgi de nea este destul de redusa. in zori termometrele arata -3, -2 grade Celsius si pana la amiaza mercurul din termometre abia trece cu 1, 2 grade peste pragul de inghet.

La mare a inceput sa ninga inca de dimineata. Constantenii nu s-au asteptat sa fie totusi atat de frigul. Doar un grad Celsius.Porturile maritime si fluviale au fost inchise. in larg, valurile depasesc 5 metri inaltime, astfel ca toate manevrele au fost interzise. A nins si ca Craiova, dar zapada nu le-a dat batai de cap soferilor. Cu atat mai putin copiilor care sunt in culmea fericirii.

Temperaturile maxime se vor situa intre -4 si 4 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre - 10 si 0 grade.
13 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.