Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile minime intre - 7 si 1 grad

Temperaturile minime intre - 7 si 1 grad

Vremea va continua sa se raceasca usor, valorile termice devenind apropiate de cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult noros si va ninge slab, local in zonele de deal si munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-est.

In Bucuresti va fi si mai frig decat joi. Temperatura maxima va fi de 4 grade Celsius, iar vantul va bate moderat. Cerul va fi in continuare noros, dar nu se anunta precipitatii.

La munte, vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi mai mult noros si local va ninge. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime
se vor incadra intre -1 si 8 grade, iar cele minime intre - 7 si 1 grad, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va scadea usor.
11 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.