Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor in majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult noros; vor cadea precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane, dar pe arii restranse si in Moldova si zona deluroasa a Olteniei si a Banatului si va ploua izolat in Dobrogea, Campia Romana si Campia de Vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea.

In Bucuresti, soarele ramane in spatele norilor si astazi, insa nu mai putem vorbi despre precipitatii. De la 2-3 grade in zori termometrele ajung la maxime de cel mult 7-8 grade. Presiunea atmosferica este de 755 mm cu o tendinta usoara de scadere.

La munte, vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 9 grade, iar cele minime in general intre -3 si 3 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.
10 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.