Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros. Va mai ploua in regiunile vestice si sud-vestice si pe arii mai restranse in rest. In zona de munte si posibil trecator si in nordul Moldovei vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud.

In Bucuresti cerul este acoperit si sunt conditii sa ploua temporar, iar vantul sufla spre moderat. Temperatura maxima, de 7-8 grade, este in continuare mai ridicata decat in mod normal in aceasta perioada a anului.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare pe arii extinse in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali si doar izolat in restul zonei montane. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi in usoara scadere.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade.
9 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.