Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Izolat se va semnala ceata

Izolat se va semnala ceata

In tara, cerul va fi mai mult noros. Va ploua, mai ales in cursul serii si al noptii, in Oltenia, Banat, Crisana si pe arii mai restranse in celelalte regiuni.

In Bucuresti avem parte tot de cer noros si conditii de ploaie slaba sau burnita, dar macar vantul aproape ca nu se simte iar maxima atinge 8 grade. Presiunea atmosferica a atins o valoare apropiata de cea de referinta dar scade usor de la 757 mm coloana de mercur.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Mai ales in a doua parte a intervalului, vor cadea precipitatii predominant sub forma de lapovita si ninsoare, pe arii extinse in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali si pe arii mai restranse in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Izolat, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 5 grade. Local se va semnala ceata. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 10 grade. Izolat se va semnala ceata.
8 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.