Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile minime cuprinse intre -4 si 4 grade

Temperaturile minime cuprinse intre -4 si 4 grade

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii restranse va ploua slab sau va burnita, iar in zona montana vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti avem parte tot de cer noros si conditii de ploaie slaba sau burnita, dar macar vantul aproape ca nu se simte iar maxima atinge 8 grade. Presiunea atmosferica a atins o valoare apropiata de cea de referinta dar scade usor de la 757 mm coloana de mercur.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Pe arii restranse, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Mai ales dimineata si noaptea, local, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 11 grade. Local se va semnala ceata, mai ales in primele ore ale zilei.
7 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.