Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros si va fi ceata, local persistenta si izolat asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti vremea se anunta mohorata. Cerul sta ascuns sub norii lasati pe sol, iar dimineata a adus din nou ceata. Posibil, peste zi, sa ne alegem si cu cativa stropi de ploaie. Temperatura la amiaza urca insa la 9 grade Celsius, valoare placuta, mai ales ca vantul se anunta potolit. Presiunea atmosferica, desi mai jos decat cea confortabila, nu prezinta variatii semnificative de la 751 mm coloana de mercur.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei si 12 grade in sudul Olteniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara.
6 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.