Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va ninge de Sarbatori

Va ninge de Sarbatori

Un decembrie cu ninsori in aproape toata tara, dar, in general, o iarna blanda, cu maxime de peste 15 grade Celsius in ianuarie si in februarie. Asta ne asteapta in urmatoarea perioada, spun meteorologii.

Cu toate ca visam sa avem zapada din belsug la sfarsitul acestei luni, specialistii nu stiu daca dorinta ni se va implini de Craciun sau de Revelion. Dar stiu sigur ca va ninge la finele lui decembrie. "Caderile de zapada sunt asteptate in decadele a doua si a treia ale acestei luni, dar nu putem spune de pe acum daca va ninge de Craciun sau de Anul Nou", a precizat sefa Laboratorului de Prognoza de lunga durata din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie, Liana Cazacioc.

Desi va fi o iarna blanda, potrivit meteorologilor, zapada nu va lipsi nici in acest an, spre bucuria copiilor

Temperaturi de -20°C noaptea

Cel mai frig va fi in ianuarie cand, noaptea, se vor inregistra chiar si -20°C in depresiunile din centrul tarii. Ziua insa va fi destul de cald pentru o iarna normala, maximele depasind pe alocuri 15°C.

Mai multe detalii: Libertatea
4 decembrie 2009
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.