Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza pe 3 luni: o iarna blanda

Prognoza pe 3 luni: o iarna blanda

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza pe urmatoarele trei luni. Specialistii spun ca temperaturile vor fi ridicate in ciuda sezonului, urmand sa ajunga in decembrie si ianuarie la peste 15 grade Celsius.

Luna decembrie se anunta mai calduroasa decat de obicei cu maxime de 15 grade, dar si minime, in cursul noptilor de minus 15 grade Celsius. Meteorologii nu anunta insa daca va ninge de sarbatori.

Luna ianuarie va aduce zapada, mai ales in Maramures si Ardeal. Si la inceputul lui 2010 temperaturile vor urca pana la 15 grade, iar cantitatile de precipitatii vor fi in general normale, cu exceptia regiunilor din jumatatea nordica a tarii.

Luna februarie va aduce o primavara timpurie. Temperaturile vor fi destul de ridicate, iar precipitatiile pot depasi valorile normale in nordul tarii.
2 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.