Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi temporar noros

Cerul va fi temporar noros

Cerul va fi temporar noros. Va ploua pe arii mai extinse ziua in Banat si noaptea in Oltenia, iar in Crisana, vestul Transilvaniei si al Munteniei doar izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si in Dobrogea. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata, in special in est si in centru. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara.

In Bucuresti sunt 5 grade la aceasta ora. Peste zi vor fi si cativa stropi de ploaie , dar pe un fond termic deosebit de cald: 16 grade la amiaza. Presiunea este constanta si inregistreaza 754 mmg.

La munte, valorile de temperatura vor fi mult mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit la inceputul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros si va ploua pe arii restranse in Carpatii Occidentali. Vantul va prezenta unele intensificari. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea va fi calda pentru inceputul lunii decembrie, cu temperaturi maxime cuprinse in general intre 7 si 17 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, usor mai scazute in depresiuni.
2 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.