Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai calda

Vremea va fi mai calda

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, temporar noros in zonele joase din sudul si estul tarii, unde local se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita. In regiunile vestice si centrale, ceata va fi prezenta indeosebi in orele diminetii. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest, in Dobrogea, precum si in zona montana inalta.

In Bucuresti astazi avem o dimineata mai rece decat ieri. Sunt 0 grade la aceasta ora. Cerul va fi temporar noros si mai ales dimineata se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab. In conditiile in care si perioadele insorite vor insuma mai putin decat ieri, temperatura maxima se va opri pe la 11 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Izolat, dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata. Temperatura aerului se va mentine la valori  ridicate pentru aceasta perioada a anului, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 16 grade. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni.
30 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.