Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Izolat va ploua slab

Izolat va ploua slab

Cerul va fi temporar noros. Izolat va ploua slab in regiunile estice. In zonele joase, indeosebi dimineata, va fi ceata posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti cerul a fost incarcat de nori peste noapte si trecator a plouat. Dimineata mai sunt innorari si conditii de ploaie, apoi stratul de nori incepe sa se destrame. Vantul sufla in general slab. De la 8-9 grade la aceasta ora, temperatura ajunge dupa amiaza la 13 grade. Presiunea atmosferica este de 755 mm coloana de mercur

La munte, cerul va fi temporar noros. La inceputul zilei izolat vor mai fi conditii sa ploua slab in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari pe creste. Valorile termice se vor mentine peste normele climatologice, dar vor marca o usoara scadere fata de intervalul anterior. Pe vai si in depresiuni, noaptea si dimineata va fi ceata.

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat mediile climatologice, cu maxime cuprinse intre 5 si 15 grade si minime intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni. in zonele joase, dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Presiunea atmosferica va creste usor in regiunile sudice si estice si va scadea usor in vest.
29 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.