Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul se va innora trepta

Cerul se va innora trepta

Cerul se va innora treptat incepand din regiunile vestice. Va ploua in cea mai mare parte a tarii, ziua in jumatatea de vest, iar in cursul noptii indeosebi in centru, sud si in est. La munte, la peste 1800m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. in zonele joase, local, dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte.

In Bucuresti ceata si-a facut din nou aparitia dimineata. Peste cateva ore, vremea e destul de frumoasa. Cerul e variabil dar spre seara se va innnora. Vantul nu trece de nivelul moderat iar maxima se opreste la 14-15 grade, o vreme calda asadar pentru ultimele zile de toamna calendaristica. 

La munte, valorile termice se mentin la valori mai ridicate decat mediile climatologice. Cerul se va innora treptat si pe arii extinse vor fi precipitatii sub forma de ploaie, iar la peste 1800m sub forma de lapovita si ninsoare. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste.

Valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice ale perioadei, cu maxime intre 8 si 16 grade si minime intre 1 si 9 grade.
28 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.