Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea frumoasa si calda

Vremea frumoasa si calda

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nord-vestice, unde doar izolat va ploua slab. In zonele joase, dimineata local va fi ceata.

In Bucuresti, astazi, nici macar ceata nu ne da de furca, rezumandu-se doar la zonele preorasenesti. Asa ca soarele va fi astazi la carma cerului bucurestean, iar temperatura urca pana la 15, daca nu chiar 16 grade Celsius, cu alte cuvinte, 7-8 grade peste ce ar fi normal.

La munte, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, insa doar izolat va ploua slab. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va marca o usoara crestere fata de ziua precedenta.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, usor mai coborate in zonele unde ceata poate persista, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiuni.
26 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.