Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile din nordul si centrul tarii, unde in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab. In zonele joase, dimineata si noaptea, local va fi ceata. Vantul va avea unele intensificari in zona montana inalta. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti va fi frumos si cald pentru aceasta data. De la 3 grade in centrul capitalei si de minus 1-0 grade in jurul Bucurestiului la aceasta ora , la pranz avem in jur de 15 grade. Conditiile de ceata se mentin in zona preoraseneasca. Presiunea atmosferica este constanta la 755 mm coloana de mercur.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul Carpatilor Orientali, unde in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, local va fi ceata. Vantul va avea unele intensificari pe creste. Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit in aceasta perioada din an, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 17 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade.
25 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.