Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 

Cer variabil

In cea mai mare parte a tarii straluceste soarele. In schimb, fata de ieri, in vest si nord-vest, cerul ramane mai mult noros si pe arii restranse vor fi si ploi slabe. In Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, la peste 1500 m, precipitatiile vor lua forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu ceata dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 12 - 13 grade, iar cea minima de 2 - 4 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar la altitudini mai mari de 1600m si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni se va forma ceata. Temperatura aerului va marca o scadere usoara.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 7 grade, usor mai coborate in depresiuni.
24 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.