Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Valori minime intre -2 si 8 grade

Valori minime intre -2 si 8 grade

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Vor fi innorari in nord-vest, unde izolat va ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar, in zonele joase, in special dimineata, va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti astazi, tot ceata, ridica probleme la primele ore ale zilei, ce-i drept numai la periferie, dar amiaza ne va rasfata cu soare si 13 grade.
 
La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor marca o usoara scadere in cea mai mare parte a zonei montane, insa se vor mentine mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data. Pe vai si in depresiuni, in special dimineata, va mai fi ceata.
 
In tara, regimul termic va fi mai ridicat decat cel normal pentru aceasta data, cu valori  maxime cuprinse, in general, intre 7 si 17 grade si minime intre -2 si 8 grade.

23 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.