Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda

Vremea se mentine calda

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului, iar la deal si la munte va fi si in general frumoasa. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si va fi ceata, local persistenta. Vantul va sufla slab pana la moderat. 

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu ceata dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 13 grade, iar cea minima de 2-4 grade.

La munte, vremea se va mentine in general frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului, cu cer variabil. Pe vai si in depresiuni va mai fi ceata care local poate persista. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 16 grade. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 8 grade, mai scazute in depresiuni.
22 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.