Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme mai calda

Vreme mai calda

In tara, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. in nordul si centrul tarii, iar noaptea si in est, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua slab. in celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, iar in zonele joase se va forma ceata, trecator asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti avem azi parte tot de vreme mohorata. De la cele 8 grade Celsius cate sunt acum, temperatura va creste atingand la orele pranzului 14, daca nu chiar 15 grade, cu alte cuvinte 4-5 grade peste ce ar fi normal. Presiunea atmosferica are insa exact valoarea confortabila pentru organism si nici nu prezinta variatii semnificative de la 760 mm coloana de mercur.

La munte, vremea se va incalzi usor. Cerul va avea unele innorari si trecator va ploua, la inceput in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, apoi si in restul zonelor montane. Vantul va prezenta intensificari izolate pe creste. Pe vai si in depresiuni, mai ales noaptea si dimineata, se va forma ceata, care izolat va persista.

Temperaturile maxime
se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 10 grade.
18 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.