Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime cuprinse intre 0 si 10 grade

Temperaturi minime cuprinse intre 0 si 10 grade

Vremea se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in centrul si estul tarii, unde local va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte.

In Bucuresti, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari temporare, iar in cursul zilei trecator va mai fi posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 4-5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, vremea se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta innorari si va ploua: in prima parte a zilei, slab si izolat, in Carpatii Orientali, iar noaptea pe arii relativ extinse in masivele nordice si local in restul zonelor montane. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe arii restranse noaptea si dimineata, pe vai si in depresiuni, se va produce ceata.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade. Pe arii restranse noaptea si dimineata, in zonele joase, se va produce ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
16 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.