Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 

Cer variabil

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord si nord-est, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti vremea buna continua. Cerul va fi variabil iar vantul in general slab. Dimineata, sunt in jur de zero grade dar la amiaza temperatura ajunge la 14 grade. Presiunea atmosferica este de 757 in scadere.

La munte vremea este in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu inorari temporare, iar spre sfarşitul intervalului vor fi conditii de precipitatii slabe, mixte in Carpatii Occidentali. Vantul va prezenta intensificari izolate pe creste. Noaptea, pe vai şi in depresiuni se va forma ceata iar valorile de temperatura vor fi comparabile cu cele de astazi. La Predeal este o maxima de 6 grade iar la Sinaia cu un grad mai putin. Pe Ceahlau, temperatura nu trece de 0 grade iar la Stana de Vale avem chiar 9 grade la amiaza. Duminica insa vremea se strica. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua. La altitudini de peste 1800 m, vor fi lapovita şi ninsoare. Vantul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de ziua precedenta, vremea fiind normala pentru data din calendar.  

Temperaturile vor fi cuprinse intre - 3 si 6 grade. Spre dimineata, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade. In orele diminetii, in zonele joase vor fi conditii de ceata.
14 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.