Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 

Zi de toamna

Astazi va fi o zi de toamna fara ploi. Vremea, asadar, va fi mai degraba frumoasa, cu exceptia regiunilor nordice, unde norii sunt mai densi. Dar nici chiar aici nu sunt prognozate cine stie ce ploi. Maximele anunta o zi placuta, cu valori de la 8 pana chiar spre 16 grade.

In Bucuresti avem parte de vreme frumoasa astazi. Cerul va fi traversat de cativa nori, iar vantul nu va trece de moderat. Maxima prognozata este de 13-14 grade Celsius.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul Carpatilor Orientali, unde doar izolat vor fi precipitatii slabe sub forma de ploaie si posibil, pe creste, de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior. Pe arii restranse, pe vai si in depresiuni, va fi ceata in special la sfarsitul intervalului.

Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 7 grade. In zonele joase, indeosebi din sudul si vestul tarii, pe spatii restranse va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade.

13 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.