Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Baia Mare: Ceata ingreuneaza circulatia pe drumurile nationale

Baia Mare: Ceata ingreuneaza circulatia pe drumurile nationale

Ceata ingreuneaza traficul rutier pe majoritatea drumurilor din Maramures, iar in unele zone se inregistreaza averse de ploaie.

Purtatorul de cuvant al IJP Maramures, Dumitrita Hotea, a declarat, luni dimineata, ca se circula in conditii dificile pe DN 18, DN 17 C, DN 19 si DJ 184 din cauza vizibilitatii reduse, a ploii sau perdelelor de ceata care se intalnesc atat in zonele de ses, cat si la munte.

Politia Rutiera Baia Mare a recomandat participantilor la trafic sa circule prudent, indeosebi pe drumurile nationale care traverseaza Muntii Gutaiului si Pietrosul Rodnei, unde la altitudini de peste 1.000 de metri ploua torential.

De asemenea, politistii au recomandat participantilor la trafic sa utilizeze luminile de pozitie si sa reduca simtitor viteza pe drumurile unde se intalnesc perdele de ceata.
9 noiembrie 2009, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.