Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda

Vremea se mentine calda

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Cerul va fi temporar noros si local va ploua mai ales in nord, centru si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile estice. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata si de burnita.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ploaie. Vantul slab pana la moderat. Valorile termice vor fi mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei, temperatura maxima urmand a se situa in jurul valorii de 19 grade, iar minima fiind de 9-10 grade.

La munte, cerul va fi temporar noros si mai ales pe parcursul zilei, local va ploua slab. In Muntii Banatului vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior. Pe vai si in depresiunile intramontane vor fi conditii de ceata.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.
9 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.