Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 

Ploi slabe

Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi in a doua parte a zilei, va ploua in regiunile din jumatatea de vest a tarii si, izolat, cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. In restul teritoriului, ploile vor fi slabe si pe arii restranse, iar in zonele joase vor mai fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general moderat.

In Bucuresti avem parte de inca o zi calda pentru prima decada a lunii noiembrie. De la aproximativ 10 grade in zori termometrele vor arata dupa amiaza in jur de 19 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros iar in primele ore se asteapta sa fie ceata.

La munte nu avem nimic ofertant in ultima zi de weekend. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in Carpatii Occidentali si in vestul Meridionalilor, unde pe arii restranse se apa provenita din ploaie ar putea totaliza peste 25-30 l/mp. In restul masivelor va ploua slab si izolat. Regimul termic al maximelor este comparabil cu cel de astazi, Predeal 14grade, Sinaia 12 grade iar Paltinis cu numai un grad mai putin, tot 12 la Stana de Vale si numai 8 grade pe Semenic.

Temperatura aerului va avea in continuare valori mai ridicate decat cele normale ale perioadei, cu maxime, in general, intre 14 si 20 de grade si minime intre 4 si 12 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
8 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.