Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperatura aerului este in crestere

Temperatura aerului este in crestere

Nebulozitatea se va accentua treptat si mai ales spre seara va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de vest a tarii si doar izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate, izolat, indeosebi in sud-vest si la munte. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea, precum si in zona montana inalta.

In Bucuresti mai adaugam si grade la maxima, atingand 14, daca nu chiar 15 grade Celsius, dar nici aici soarele nu se va arata de dupa nori si sunt conditii sa ploua slab. Dar, macar vantul nu va fi prea agitat, oprindu-si avantul la cote cel mult moderate.

La munte nu avem parte de soare, dar se mai incalzeste chiar si aici. Norii raman adunati, iar pe creste vantul sufla cu putere, in rafale, cu precadere in Carpatii Occidentali si vestul celor Meridional. Asta mai mult in partea a doua a zilei, pentru ca in prima parte de interes este mai degraba ceata lasata pe vai si in depresiuni.

Temperatura aerului, in crestere usoara fata de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 8 si 16 grade, mai ridicate in sud-est, iar minimele se vor situa, in general, intre 4 si 10 grade. Dimineata si noaptea se va semnala ceata, mai ales in sudul si estul tarii. Presiunea atmosferica va scadea usor.
6 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.