Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Vineri, nebulozitatea se va accentua treptat si mai ales spre seara si noaptea va ploua in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand sud-estul unde ploile se vor semnala izolat. Cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate, indeosebi in sud-vest si la munte. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea, precum si in zona montana inalta.

Temperatura aerului, in crestere usoara fata de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 8 si 16 grade, mai ridicate in sud-est, iar minimele se vor situa, in general, intre 4 si 10 grade. Dimineata si noaptea se va semnala ceata, mai ales in sudul si estul tarii. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Sambata, in jumatatea de vest a tarii cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ploua. in aceste regiuni cantitatile de apa pot fi mai insemnate. in restul teritoriului innorarile vor fi temporare iar ploile se vor semnala pe arii mai restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat cu intensificari trecatoare la munte si in regiunile estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade. Local indeosebi in zonele joase va fi ceata.
5 noiembrie 2009, Sursa: Antena3
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.