Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 12 noiembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Nebulozitatea se va accentua treptat

Nebulozitatea se va accentua treptat

Depresiunea atmosferica formata astazi in bazinul central al Marii Mediterane se deplaseaza spre noi aducand innorari in aproape toata tara. Asta inseamna ca astazi, in sud-vestul si sudul tarii si izolat in centru, vor fi ploi si chiar lapovita si ninsoare, in zona de munte. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare, mai ales in regiunile extracarpatice.

In Bucuresti nebulozitatea se va accentua treptat. Vor fi conditii de ceata dimineata, iar spre seara si in cursul noptii temporar va ploua. Trecator vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade. Pe arii restranse, indeosebi dimineata, va fi ceata.
3 noiembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F