Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: ninsori si frig

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: ninsori si frig

Miercuri:
Cerul va fi temporar noros. Va ploua pe arii restranse in estul, sud-estul si centrul tarii, precum si in zona montana. Pe crestele Carpatilor Orientali, vor fi lapovita si ninsori. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile estice, iar la munte va sufla tare. Temperatura aerului va continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. Valorile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

Joi:
Vremea se va raci, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii locale, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in nordul, nord-vestul si centrul tarii si ploaie in sud. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile estice, iar pe crestele montane va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime, in general, intre -2 si 8 grade.

Vineri:
Vremea va continua sa se raceasca usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile extracarpatice, unde pe arii restranse va ploua slab. in zona de munte vor predomina ninsorile, iar in Moldova vor fi precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari la munte, dar si in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade.
28 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.