Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperatura aerului va continua sa scada

Temperatura aerului va continua sa scada

In tara, desi temperatura aerului va marca o scadere indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit. In cursul zilei vor fi innorari si ploi, exceptand Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, unde cerul va fi variabil. Seara si noaptea aria ploilor va cuprinde si estul si sud-estul tarii, iar in vest cerul se va degaja treptat. Spre sfarsitul intervalului in nordul Carpatilor Orientali, la peste 1800 m, vor fi si lapovite sau ninsori. Izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp. Pe arii restranse in zonele joase va mai fi ceata, indeosebi dimineata. Presiunea atmosferica va scadea usor la inceputul intervalului.

In Bucuresti, norii acopera  cerul aproape toata ziua. Regimul termic ramane destul de placut asa ca dupa amiaza ne asteptam sa avem temperaturi de cel mult 17 grade. Cu toate acestea sunt sanse de ploaie, chiar daca vor fi cel mult averse slabe.

La munte, atunci cand lipsesc ploile, asteptati-va la lapovita si ninsori, mai ales daca sunteti in Carpatii Orientali. In rest, amenintarea ploilor ramane valabila mai ales la Predeal si Sinaia cota unde temperaturile nu vor depasi 7, respectiv 6 grade. Cel mai cald va fi la Stana de Vale unde cerul va fi partial noros, iar cea mai rece maxima montana va fi inregistrata la Varful Toaca unde termometrul nu va arata mai mult de 1 grad celsius, in schimb, aici cerul este doar innorat.

Temperatura aerului va continua sa scada usor in majoritatea regiunilor, astfel incat valorile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade.
28 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.