Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer mai mult noros

Cer mai mult noros

Azi frontul rece care aduce ploile din timpul noptii in vest, in nord si in centru, isi continua deplasarea spre est-sud-est. Norii raman in majoritatea regiunilor si aduc ploi, care izolat pot fi insemnate cantitativ, chiar si peste 20 litri pe metru patrat. In Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei ploile raman departe. Aici cerul se mai insenineaza si sunt sanse sporite sa vedem si soarele, care ne-a cam lipsit in ultimele zile. in zonele joase, ceata se formeaza dimineata. Vremea se mentine in general usor mai calda decat regimul termic normal la aceasta data, cu maxime la amiaza de la 13 la 21 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi variabil cu innorari noaptea, cand va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 18-19 grade, iar cea minima de 10 - 11 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va scadea usor la inceputul intervalului.

La munte, cerul va fi mai mult noros si va ploua la inceput in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, apoi si in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va scadea fata de ziua precedenta.

Temperaturile minime
se vor situa intre 2 si 12 grade, posibil usor mai ridicate pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 19 grade. Izolat in zonele joase din sud-est va mai fi ceata.
27 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.