Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 

Cer variabil

Avem din nou un debut de zi care ridica probleme traficului, mai ales acum, la inceput de saptamana: iar ceata si burnita se arata in regiunile joase ale tarii.

In Bucuresti, cerul va prezenta innorari si vor fi conditii de ceata si burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 9 - 10 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, vremea se va mentine in general frumoasa si mai calda decat in mod normal. Cerul va fi variabil, cu innorari, spre sfarsitul intervalului, in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali unde va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Regimul termic va fi comparabil cu cel din ziua precedenta.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 21 de grade.
26 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.