Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea se va mentine calda, iar la deal si la munte va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. In zonele joase vor fi innorari temporare si local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti ne bucuram de 17-18 grade Celsius la pranz, dar se mai arata si cate un nor pe cerul capitalei. Pana atunci insa, e bine sa porniti din vreme daca aveti drumuri de facut dimineata, caci ceata va trena peste capitala cateva ore bune. Presiunea atmosferica creste usor de la o valoare confortabila, de 754 mm coloana de mercur.

La munte, turistii care au pornit in acest weekend se pot felicita. Dupa o zi frumoasa ca cea de ieri, si ziua de azi se anunta la fel de placuta, cu soare pe saturate si doar cate un nor doi in trecere peste creste. De altfel, meteorologii anunta valori termice de septembrie si doar prin vai si depresiuni s-ar putea ca dimineata sa fie ceata si burnita, dar numai la nivel local.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.
25 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.