Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 

Vreme calda

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. In vest si sud-vest vor fi innorari temporare si izolat vor mai fi conditii sa ploua slab. in restul teritoriului cerul va fi variabil, dar in zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata si conditii de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti ziua se anunta calda, cu soare bland care va aduce nu mai putin de 21-22 de grade, aproape fara nori si vant cel mult moderat. E drept ca primele ore ale zilei ceata treneaza, dar se va disipa permitand soarelui sa isi vada de urcus. Presiunea atmosferica, desi sub valoarea de 760 considerata confortabila pentru organism, indica astazi o usoara tendinta de crestere de la 750 mm coloana de mercur.

La munte pare a fi destinatia ideala de vacanta. Soare si cativa nori nepurtatori de ploaie care vor permite temperaturii sa urce nesperat de mult fata de cat ar fi normal la aceasta data. Poate doar ceata de dimineata lasata pe vai si in depresiuni sa strice putin aspectul vremii, dar in afara de cativa stropi de ploaie prin Muntii Banatului, turistii plecati spre creste nu vor avea parte de alte capricii meteo. in plus, si ziua de duminica se anunta la fel de frumoasa, cu soare si cativa nori trecatori. E drept, pe piscuri vantul va fi ceva mai sprinten, dar tepmeratura aerului se va pastra si maine in aceiasi parametri mai mult decat rezonabili pentru aceasta perioada.

Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 23 de grade.
24 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.