Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile minime in crestere

Temperaturile minime in crestere

Astazi presiunea atmosferica va continua sa scada usor, dar ploi nu vor fi, decat putine si slabe si vor cadea doar in vestul, in nordul si in centrul tarii. in celelalte regiuni va fi o zi de toamna blanda, cu cer variabil si ceata in primele ore ale zilei. Pana la amiaza temperaturile cresc pana la 14, 15 grade in nordul Moldovei si chiar 22 in Banat.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima va fi in jur de 8 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va prezenta innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali unde pe arii restranse va ploua. In restul zonelor montane, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Temperaturile minime
, in crestere fata de intervalul anterior, se vor incadra intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade.
23 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.