Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

Soarele generos, dar si aerul mai cald care ajunge la noi dinspre Mediterana, determina o incalzire usoara a vremii in toata tara. Maximele se vor situa intre 12 si 21 grade Celsius. Astazi ne vom afla intr-un camp de presiune relativ ridicata, care va tine la distanta plafoanele noroase compacte si ploile. Nu ploaia, ci ceata va fi fenomenul meteo cel mai adesea intalnit mai ales acum, dimineata.

In Bucuresti, asteptam o vreme si mai frumoasa decat miercuri. De la 3, 4 grade inregistrate dimineata,  temperatura ajunge dupa amiaza la 18, 19 grade Celsius, usor peste media climatologica a acestei date.

La munte, vremea se va incalzi usor. Vor fi innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde local, indeosebi seara si noaptea, va ploua. in restul zonelor montane cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase pe arii restranse va mai fi ceata.
22 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.