Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iasi: Se pregateste mutarea statiei meteo de la Aeroport

Iasi: Se pregateste mutarea statiei meteo de la Aeroport

Consiliul Judetean (CJ) incepe sa pregateasca terenul pentru modernizarea Aeroportului. Institutia a demarat licitatia pentru gasirea unui diriginte de santier care sa se ocupe de demolarea unui imobil din perimetrul Aeroportului si reconstruirea acestuia in alta parte.

"Pe 30 octombrie este termenul final de depunere a ofertelor pentru un diriginte de santier. Acesta va supraveghea operatiunile de demolare a statiei Institutului National de Meteorologie si Hidrologie de la Aeroport si reconstruirea ei pe un teren din apropiere", a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

Forul judetean a alocat printr-o hotarire circa 615.000 lei pentru intreaga operatiune a mutarii statiei INMH din perimetrul Aeroportului. Estimarea CJ in privinta costurilor de contractare a unui diriginte de santier este de aproximativ 5.800 de lei.
21 octombrie 2009, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.