Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre -2 si 8 grade

Temperaturi minime intre -2 si 8 grade

Vremea da semne clare ca se indreapta astazi. De fapt, chiar de ieri s-a simtit aceasta tendinta lenta dar sigura de incalzire. Ploile s-au tot restrans, iar azi se mai arata doar prin nordul tarii. in restul regiunilor, cate un nor trecator s-ar putea sa mai scuture ploi, dar slabe si razleate. Termic, putem spune ca nu mai suferim chiar asa de tare de frig, in special in zonele in care maximele ating 18-19 grade, cum e in sud-estul tarii, dar raman si zone in care mercurul nu va salta peste 9-10 grade, cum se intampla azi in extremitatea nordica.

In Bucuresti simtim ca temperatura se mai dezmorteste azi. E drept ca la aceasta ora e frig, doar 5-6 grade Celsius, dar meteorologii promit ca mercurul va urca, incurajat de soare, pana spre 17, daca nu chiar 18 grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse, mai ales ziua, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar in zonele inalte si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.

Temperaturile maxime, vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, iar cele minime, in general, intre -2 si 8 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.
21 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.