Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va ameliora

Vremea se va ameliora

Chiar daca vremea incepe sa dea semne ca se mai imbuneaza. Dincolo de Carpati, ploile nu se dau duse. Asa ca daca sperati sa reveniti la fuste scurte sau bermude, specialistii spun ca prima optiune pentru azi tot pantalonii de stofa raman.

In Bucuresti, vremea se va ameliora. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul intervalului vor mai fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15 - 16 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste.

La munte, vremea se va ameliora treptat. in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali cerul va prezenta innorari si indeosebi ziua va mai ploua, iar la altitudini de peste 1.800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. in restul zonei montane innorarile vor fi temporare si doar izolat vor fi precipitatii. Vantul va prezenta unele intensificari, indeosebi in Carpatii Meridionali. Temperatura aerului va fi in usoara crestere. Local, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, valori usor mai ridicate urmand a se inregistra pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 16 grade. Local, dimineata, se va semnala ceata.
20 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.