Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile minime intre 5 si 15 grade

Temperaturile minime intre 5 si 15 grade

Vremea se va raci. Cerul va fi noros si temporar va ploua in toate regiunile. La munte, la peste 1500 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla tare la munte si va prezenta intensificari temporare in rest.

In Bucuresti, cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 15-17 grade, iar cea minima, in scadere pronuntata, se va situa in jurul valorii de 5 grade. Presiunea atmosferica va creste accentuat in a doua parte a intervalului.

La munte, vremea se va raci accentuat. Cerul va fi noros si vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Local cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 l/mp. Vantul va avea intensificari, iar in zona inalta va fi tare, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime se vor situa de la 8-9 grade in nordul si centrul teritoriului pana la 22-23 de grade in sud-est. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 15 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.
13 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.