Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi temporar noros

Cerul va fi temporar noros

Valorile termice vor fi in scadere in est si in sud-est, unde se vor situa in jurul celor normale ale perioadei, iar in restul zonelor va fi o vreme mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va fi temporar noros, dar numai izolat vor fi ploi slabe, mai ales in extremitatea de nord si in zonele de munte. Seara nebulozitatea se va accentua in vestul extrem al tarii, unde vor aparea averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, izolat cu usoare intensificari.

In Bucuresti, cer degajat si soare. Temperatura insa se mai domoleste fata de ieri, 24-25 de grade la amiaza.

La munte, cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei izolat vor fi ploi slabe. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in zona Carpatilor Occidentali, unde local vor fi averse si descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, izolat cu usoare intensificari. Temperatura aerului va marca o scadere in zona Carpatilor Orientali si de Curbura, iar in restul zonelor montane variatiile vor fi nesemnificative fata de intervalul anterior.

Temperaturile maxime
vor fi de la 14 -15 grade in nordul Moldovei pana la 28 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 17 grade.
10 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.