Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi slabe in jumatatea nordica a tarii, precum si in zona de munte, mai ales dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28 - 29 de grade, iar cea minima de 13 - 15 grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, unde, local, va ploua slab. Daca aveti chef de drumetii ar trebui sa profitati de acest weekend, desi sambata sunt posibile ploi slabe in toate zonele de munte, iar duminica, mai mult in Carpatii Occidentali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.
9 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.