Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Octombrie pare o luna de vara

Octombrie pare o luna de vara

In continuare, octombrie pare o luna de vara. Dimineata de astazi ne aduce putina ceata in zonele joase. in rest avem cer senin iar soarele ne va insoti pe tot parcursul zilei. Vantul se va face simtit sufland slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima va fi de 10 - 12 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in depresiuni.
8 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.