Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul prezinta innorari trecatoare

Cerul prezinta innorari trecatoare

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va prezenta innorari trecatoare, iar in regiunile nordice si centrale izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti va fi cald si frumos astazi. Soarele nu se impiedica de nori, umbrelele de ploaie sunt inutile, iar temperatura de la amiaza ne va imbia cu siguranta sa dam jos geaca pe care am pus-o dimineata: 25 de grade, asadar, sunt prognozate astazi in Bucuresti. Presiunea atmosferica nu este decat putin sub valoarea considerata confortabila, neprezentand variatii de la 757 mm coloana de mercur.

La munte, daca v-ati aventurat, vremea va este aliat de nadejde. Nu se anunta astazi ploi decat prin Carpatii Orientali, dar nici macar aici tabloul meteo nu va fi complet stricat de nori. In restul masivelor montane, soarele este la el acasa, iar temperatura aerului indica si ea o usoara tendinta de crestere fata de ieri.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai coboaate in depresiuni. Izolat in zonele joase va fi ceata. Presiunea atmosferca nu va avea variatii semnificative.
6 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.