Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor in toata tara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti astazi este o zi cu cer variabil si vant care sufla doar pana la moderat. Temperatura maxima prognozata este de 24, 25 de grade, iar presiunea atmosferica, in crestere, inregistreaza 755 milimetri coloana de mercur.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va ceste usor, mai ales in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. In cursul diminetii izolat se va forma ceata.

Temperaturile maxime, usor mai ridicate decat ieri mai ales in regiunile sudice, vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade.
5 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.