Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se incalzeste usor

Se incalzeste usor

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in sud. Va ploua slab, pe arii relativ extinse in Dobrogea si local in Muntenia si sudul Olteniei. Vantul va sufla slab si moderat.

 

La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde izolat mai este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta. In orele diminetii, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

 

In Bucuresti vremea ramane racoroasa, cu doar 16, 18 grade la pranz. Chiar daca vantul mai slabeste. cerul ramane innorat si in prima parte a zilei continua sa ploua slab. Presiunea atmosferica, fara variatii importante, inregistreaza 754 milimetri coloana de mercur.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade.

4 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.